About

Caroline kan je het beste omschrijven als een creatieve geest met een commerciële blik. De kleinste details ontgaan haar niet en ze is altijd op zoek naar het mooiste licht. Van nature is ze nieuwsgierig naar wat mens en organisatie drijft en krijg ze energie van échte connecties. Ze vertelt met haar beelden het verhaal van jouw merk, bedrijf of product. Een verhaal dat mensen raakt of inspireert.

Investment

Studio Zedd werkt op basis van een vast uurtarief of op basis van een vaste prijsafspraak zoals een dagdeel- of dagtarief. Indien gewenst huren we ook een locatie voor je af, denk aan daglichtstudio's als Atelier Oost Amsterdam of The 18 Studio. Het reserveren van een locatie is service even als de eerste kennismaking en het bespreken van het concept. Wil je graag naar het buitenland? Daar heb ik ervaring mee en ik denk graag met je mee. Heb je een project dat geschikt is voor een publicatie in een blad als The Art of Living of Stijlvol Wonen? Dat regelen we graag voor je.


Wat we opleveren is een mix van overzichtsfoto's, detail en sfeerbeelden. Zowel verticaal als horizontaal, zodat je afwisselende content kan delen via jouw kanalen. Alle beelden die ik goed genoeg vind, ontvang je van mij.