Face behind the camera

Face behind the camera

Hi! Ik ben Caroline Brouwer, het gezicht achter Studio Zedd. Een creatieve geest met een commerciële blik. Al ruim 5 jaar actief als fotograaf, gespecialiseerd in interieur & exterieur en branding. Oog voor de kleinste details. Van nature nieuwsgierig naar wat mens en organisatie drijft: de passie, de drive en het vakmanschap. Dát leg ik op professionele wijze vast. Beelden die jouw verhaal vertellen en product of dienst optimaal presenteren. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Contact me
Contact me

Wat we doen


De passie en vakmanschap van organisaties vastleggen in beelden. Puur en onderscheidend. Een weerspiegeling van het verhaal, expertise en kracht van een persoon of organisatie. Al ruim zeven jaar doet Studio Zedd dit voor organisaties die met name actief zijn binnen de interieur- en fashion branche. Hiermee inspireren en overtuigen we de ideale klant van onze opdrachtgevers. En dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen.

referenties

referenties

Anne-Claire

Caroline van Studio Zedd is kundig, stressbestendig, gezellig maar ook zeer professioneel. Iedere week levert ze het mooiste werk af binnen korte tijd. Wij kunnen niet meer zonder haar.

01 / 04