Wat we doen


De passie en vakmanschap van organisaties vastleggen in beelden. Puur en onderscheidend. Een weerspiegeling van het verhaal, expertise en kracht van een persoon of organisatie. Al ruim vijf jaar doet Studio Zedd dit voor organisaties die met name actief zijn binnen de interieur branche. Hiermee inspireren en overtuigen we de ideale klant van onze opdrachtgevers. En dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Face behind the camera

Face behind the camera

Hi! Ik ben Caroline Brouwer, het gezicht achter Studio Zedd. Een creatieve geest met een commerciële blik. Al ruim 5 jaar actief als fotograaf, gespecialiseerd in interieur & exterieur en branding. Oog voor de kleinste details. Van nature nieuwsgierig naar wat mens en organisatie drijft: de passie, de drive en het vakmanschap. Dát leg ik op professionele wijze vast. Beelden die jouw verhaal vertellen en product of dienst optimaal presenteren. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Contact me
Contact me

referenties

referenties

Stefan - Technisch designer

'Perfectie in maatwerk' staat bij mijn organisatie hoog in het vaandel. Innovatieve oplossingen, hoogwaardige materialen en kleuren en de verwerking hiervan spelen hierin een belangrijke rol. En dat is wat Studio Zedd voor ons fotografeert na oplevering van elk project. Ik hoef het mijn opdrachtgevers niet uit te leggen. De beelden spreken al voor zich.

01 / 03