Over Studio Zedd


Welkom bij Studio Zedd, een toonaangevende fotograaf die gespecialiseerd is in het vastleggen van adembenemende beelden in de wereld van fashion- en interieurfotografie. Onze passie ligt in het tot leven brengen van jouw visie door middel van unieke en betoverende foto's. Bij Studio Zedd begrijpen we hoe cruciaal het is om op te vallen en jouw ideale klanten aan te spreken. Wij geloven sterk in de kracht van beelden en helpen jou om jouw verhaal op een visueel aantrekkelijke en onderscheidende manier te presenteren. Al ruim zeven jaar doet Studio Zedd dit voor organisaties die met name actief zijn binnen de interieur- en fashion branche.


Studio Zedd staat klaar om jouw onderneming naar nieuwe hoogten te tillen. Met onze expertise in fashion- en interieurfotografie inspireren en overtuigen we jouw ideale klanten. Onze beelden brengen de schoonheid en synergie van jouw design, product of dienst tot leven. Ze vertellen niet alleen jouw verhaal op een authentieke manier, maar dragen ook bij aan daadwerkelijke resultaten voor jouw bedrijf.


Ontdek hoe Studio Zedd jou kan helpen met hoogwaardige fashion- en interieurfotografie. Samen creëren we beelden die niet alleen indruk maken, maar ook bijdragen aan jouw online zichtbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw unieke verhaal vastleggen op een inspirerende en authentieke manier.


Enthousiast? Boek jouw shoot of stel je hier je vraag.

Founder Studio Zedd

Hi! Ik ben Caroline van Veldhuizen, founder van Studio Zedd. Een creatieve geest met een commerciële blik. Al ruim 7 jaar actief als fotograaf, gespecialiseerd in interieur & exterieur en fashion. Oog voor de kleinste details. Van nature nieuwsgierig naar wat mens en organisatie drijft: de passie, de drive en het vakmanschap. Dát leg ik op professionele wijze vast. Beelden die jouw verhaal vertellen en product/ dienst optimaal presenteren. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact op

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Anne-Claire

Caroline van Studio Zedd is kundig, stressbestendig, gezellig maar ook zeer professioneel. Iedere week levert ze het mooiste werk af binnen korte tijd. Wij kunnen niet meer zonder haar.

01 / 04

Wat is mijn investering?

Dat vraag je je misschien af. Ik werk op basis van een vast uurtarief. Of op basis van een vaste prijsafspraak zoals een dagdeel- of dagtarief. Indien gewenst huur ik ook een locatie voor je af, denk aan daglichtstudio's als Atelier Oost Amsterdam of The 18 Studio. Het reserveren van een locatie is service even als de eerste kennismaking en het bespreken van het concept. Heb je een project dat geschikt is voor een publicatie in een blad als The Art of Living of Stijlvol Wonen? Dat regel ik ook kosteloos voor je.


Wat ik aan je oplever is een mix van overzichtsfoto's, detail en sfeerbeelden. Zowel verticaal als horizontaal, zodat je afwisselende content kan delen via jouw kanalen. Alle beelden die ik goed genoeg vind, ontvang je van mij.